HOT LINE: +95 2 4061124, + 95 9 33039977

ဒေါ််အေးအေးမွန်

တွဲဖက်ပါမောက္ခ

(သမိုင်းဘာသာဌာန)

မန္တလေးနိုင်ငံခြားဘာသာတက္ကသိုလ်

စဉ် မှ ထိ ကျောင်း၊ တက္ကသိုလ်၊ အလုပ်ဌာန တည်ရာအရပ် အဆင့်အတန်း
၅-၆-၂၀၀၆ ၃၀-၆-၂၀၀၆ တက္ကသိုလ်ဆရာ၊ဆရာမများ အထူးမွမ်းမံသင်တန်း အမှတ်စဉ် (၆) ဗဟိုဝန်ထမ်းတက္ကသိုလ် ပြင်ဦးလွင်မြို့ သင်တန်းသား
၁၁-၆-၂၀၁၈ ၁၂-၆-၂၀၁၈ Workshop on Capacity Building of University Teachers၊ မန္တလေးအဝေးသင်တက္ကသိုလ် မန္တလေးမြို့ သင်တန်းသား
ဇန်နဝါရီ ၂၀၁၉ ဖေဖော်ဝါရီ ၂၀၁၉ The Level- one on English Language Proficiency မန္တလေးမြို့ သင်တန်းသား
၁၃-၂-၂၀၁၉ ၁၅-၂-၂၀၁၉ Workshop on Capacity Building of University Teachers မန္တလေးအ‌ဝေးသင်တက္ကသိုလ် မန္တလေးမြို့ သင်တန်းသား
၁၉၇၄ ၁၉၇၈ အ.မ.က (၈) မန္တလေးမြို့ မူလတန်းအဆင့်
၁၉၇၉ ၁၉၈၆ အ.ထ.က (၁၆) မန္တလေးမြို့ အလယ်တန်းမှအထက်တန်း
၁၉၈၇ ၂၀၀၂ မန္တလေးတက္ကသိုလ် မန္တလေးမြို့ ပထမနှစ်မှ မဟာဝိဇ္ဇာအထိ
၃-၈-၁၉၉၈ ၂၆-၄-၂၀၀၀ သမိုင်းဌာန၊ မြစ်ကြီးနားတက္ကသိုလ် မြစ်ကြီးနားမြို့ နည်းပြ
၂-၅-၂၀၀၀ ၂၅-၆-၂၀၀၃ သမိုင်းဌာန၊ မန္တလေးအဝေးသင်တက္ကသိုလ် မန္တလေးမြို့ နည်းပြ
၁၀ ၁-၇-၂၀၀၃ ၁၁-၁-၂၀၀၅ သမိုင်းဌာန၊ ကလေးတက္ကသိုလ် ကလေးမြို့ နည်းပြ
၁၁ ၁၃-၁-၂၀၀၅ ၁-၁၂-၂၀၀၆ သမိုင်းဌာန၊ ရွှေဘိုဒီဂရီကောလိပ် ရွှေဘိုမြို့ နည်းပြ
၁၂ ၁-၁၂-၂၀၀၆ ၁၀-၂-၂၀၁၀ သမိုင်းဌာန၊ ရွှေဘိုဒီဂရီကောလိပ် ရွှေဘိုမြို့ လ/ထကထိက
၁၃ ၁၅-၂-၂၀၁၀ ၃၀-၁၁-၂၀၁၁ သမိုင်းဌာန၊ မန္တလေးအဝေးသင်တက္ကသိုလ် မန္တလေးမြို့ လ/ထကထိက
၁၄ ၁-၁၂-၂၀၁၁ ၂၄-၆-၂၀၁၄ သမိုင်းဌာန၊ ပင်လုံတက္ကသိုလ် ပင်လုံမြို့ (ရှမ်း/တောင်) ကထိက
၁၅ ၁-၇-၂၀၁၄ ၂၈-၁၀-၂၀၂၁ မန္တလေးအဝေးသင်တက္ကသိုလ် မန္တလေးမြို့ ကထိက
 ၁၆ ၂၉-၁၀-၂၀၂၁ ယနေ့ထိ မန္တလေးနိုင်ငံခြားတက္ကသိုလ် မန္တလေးမြို့ တွဲဖက်ပါမောက္ခ
Category: