HOT LINE: +95 2 4061124, + 95 9 33039977

Russian Language Office ဖွင့်ပွဲ၊ ရုရှားဘာသာစကားသင်တန်းဖွင့်ပွဲ၊ ဆွေးနွေးပွဲဖွင့်ပွဲ အခမ်းအနားများ ကျင်းပခြင်း

မန္တလေးနိုင်ငံခြားဘာသာတက္ကသိုလ်နှင့် ရုရှားဖက်ဒရေးရှင်းနိုင်ငံမှ Shukshin Altai State University for Humanities and Pedagogy တို့ပူးပေါင်း၍

မန္တလေးနိုင်ငံခြားဘာသာတက္ကသိုလ်တွင် Russian Language Office ဖွင့်ပွဲ၊ ရုရှားဘာသာစကားသင်တန်းဖွင့်ပွဲ၊ ဆွေးနွေးပွဲဖွင့်ပွဲအခမ်းအနားများတွင်

ပညာရေးဝန်ကြီးဌာန ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး ဒေါက်တာညွန့်ဖေ က အဖွင့်အမှာစကား ပြောကြားစဉ်

(၉-၉-၂၀၂၃)

မန္တလေးနိုင်ငံခြားဘာသာတက္ကသိုလ်တွင် Russian Language Office ဖွင့်ပွဲ၊ ရုရှားဘာသာစကားသင်တန်းဖွင့်ပွဲ၊ ဆွေးနွေးပွဲဖွင့်ပွဲအခမ်းအနားများ ကျင်းပခြင်း

(၉-၉-၂၀၂၃)

Category: